Uncategorized

5 sfaturi pentru un aranjament de masă clasic pe care fiecare gazdă ar trebui să le știe

Aranjamentul mesei este absolut necesar! Este un loc în care ne putem îndepărta de agitația vieții cotidiene și ne putem bucura de fericirea simplă de a fi alături de ceilalți.
Descoperiți cum să aranjați corect masa pentru orice eveniment, pentru a conferi mâncărurilor gătite acasă un aer mai elegant.
Elementele necesare pentru a pune masa sunt determinate de estetica generală pe care doriți să o creați, precum și de tipul de mâncare care va fi servită la masă.
Pentru a aranja o masă în forma sa cea mai elementară, veți avea nevoie fie de o față de masă, precum și de o farfurie întinsă, o farfurie laterală și un bol pentru fiecare dintre invitații dumneavoastră, de un cuțit, o furculiță, o lingură și un șervețel.
De asemenea, va trebui să oferiți pahare pentru fiecare dintre invitații dumneavoastră, inclusiv un pahar pentru apă, precum și un pahar pentru vin sau prosecco, dacă vor fi oferite băuturi alcoolice. Gândiți-vă întotdeauna la piesa centrală a mesei, fie că este vorba de o vază cu flori sau de câteva lumânări.

Set Ice Grey

Set Lime

Set Christmas Time

Urmați o temă

Ar trebui să vă ”ancorați” aranjamentul de masă cu o culoare care poate fi extinsă la fața de masă. Asigurați-vă că modelul, culoarea și textura sunt consecvente de la început până la sfârșit.
Câteva dintre exemple sunt următoarele:

Alternativ, utilizați un model de imprimare ca fundație care are toate culorile care leagă totul împreună. Pentru consistență, puteți încerca Set complet de servicii de masă la eMAG!

Dinner set for 6 people, Round, Glossy Grey decorated with Santa Claus

Adaugă textură

Amestecarea și potrivirea diferitelor tipuri de materiale este o altă abordare la modă. Aceasta nu este doar o tehnică grozavă pentru a da o anumită textură mesei dvs., dar are și potențialul de a vă ajuta
în dezvoltarea unui aspect mai deosebit.

Unele dintre opțiunile pe care le puteți încerca în acest sens sunt următoarele:

Appropriate Cutlery Placements

Puteți urmări succesiunea de așezare a ustensilelor începând cu cea care este cea mai
mai departe de farfurie și apropiindu-vă de ea.

  • Furculița pentru salată trebuie așezată în stânga furculiței pentru cină, iar furculița pentru cină trebuie să fie poziționată în stânga farfuriei de masă.
  • Cuțitul pentru cină trebuie așezat în dreapta farfuriei, iar cuțitul pentru aperitiv sau pentru salată, în dreapta farfuriei. trebuie plasat în dreapta furculiței pentru cină, iar lingura pentru supă trebuie plasată în dreapta de aceasta.
  • După aceea, lingura de desert trebuie așezată în poziție orizontală peste farfuria de cină.

Dacă sunteți în căutarea unui set care să aibă toate componentele, iată-l pe cel perfect:

Amenajarea mesei pentru micul dejun

 

Să păstrezi lucrurile simple este o strategie terifiantă atunci când vine vorba de aranjarea mesei de mic dejun pentru un cadru mai relaxant.

Folosirea farfuriilor etajate cu bolul în partea de sus, împreună cu șervețele de in și fețe de masă, dă impresia că este vorba de un mic dejun deosebit de luxos.
Adăugarea unei vaze care să debordeze de flori superbe este o modalitate excelentă de a înveseli aspectul oricărui aranjament de masă. Folosirea farfuriilor etajate cu bolul în partea de sus, împreună cu șervețele de in și fețe de masă, dă impresia că este vorba de un mic dejun deosebit de luxos.
Adăugarea unei vaze care debordează de flori superbe este o modalitate excelentă de a înveseli aspectul aspectul oricărui aranjament de masă.

Aspectul întregii dvs. mese

După ce ați reușit să poziționați tacâmurile, următorul lucru la care trebuie să vă gândiți este aspectul general al mesei.

Nu există o masă de lux adecvată fără o față de masă rafinată.
Aceasta ar putea fi o față de masă care se întinde pe toată suprafața mesei, sau ați putea opta pentru un suport de masă pentru un aspect mai contemporan.

De asemenea, nu uitați să puneți șervețele pe masă! Nu vreți ca vizitatorii dvs. să fie nevoiți să ceară unul, așa că cel mai bine este să le aveți acolo, așteptându-i atunci când se așează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *