Pentru anularea unei comenzi puteți contacta agenții noștri de la departamentul de vânzări la numărul de telefon +40 773 743 562 sau puteți cere acest lucru la adresa de e-mail office@decoritalia.ro (Customer Service), in ambele cazuri oferind numele pe care a fost făcută comanda sau numărul comenzii si opțional, motivul anularii.

 

Toate produsele din oferta noastră beneficiază de Garanție 100%, daca oricare dintre produse este spart noi îl vom înlocui gratuit. Trimite-ne un email la adresa office@decoritalia.ro sau suna-ne chiar acum  +40 773 743 562

 

Puteți beneficia de consultanta din partea specialiștilor noștri prezenți in showroom sau puteți trimite un e-mail pe adresa office@decoritalia.ro (Customer Service).

 

Pentru a deveni afiliat urmăriți link-ul https://decoritalia.ro/affiliate-area/

 

Datele de contact si livrare pot fi modificate direct de către fiecare client.
Tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi in contul tau si apoi vei avea acces la toate datele completate inițial când a fost creat contul

 

Cuponul de reducere se poate folosii în momentul finalizării comenzii. În partea stângă sus ești întrebat dacă “Ai un cupon?”.

Pentru aplicarea cuponului trebuie să dai click pe “Dă clic aici pentru a-ți introduce codul”. Se va deschide o nouă secțiune cu un câmp pentru introducerea codului de reducere și un buton în dreptul acestuia pentru aplicarea cuponului pe comanda.

Factura cu datele greșite este necesar sa fie stornata si trebuie emisa o noua factura fiscala, cu datele corecte. Operațiunile de stornare si de emitere a unei noi facturi fiscale se pot realiza doar in cursul aceleiași luni fiscale si doar pentru facturile cu o valoare mai mare de 500 lei (inclusiv TVA). Daca sunt îndeplinite ambele condiții, contactează Serviciul Asistenta  prin oricare din modalitățile de contact menționate, cu numărul comenzii pentru care soliciți noua factura si cu noile date de facturare.

 

Opțiunea de transport gratuit apare doar în momentul în care ați comandat de minim 250 de lei. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 250 de lei se percepe o taxă de transport în valoare de 5 lei. La comenzile de valoare mai mare sau egală cu 250 de lei, transportul este gratuit.

Încă mai ai întrebări?

SUNAȚI PENTRU ORICE
VĂ STĂM LA DISPOZIȚIE

SCRIEȚI EMAIL ȘI VĂ VOM RĂPSPUNDE

CONTACTAȚI-NE PE CHAT ȘI VOM COMUNICA CU DUMNEAVOASTRĂ