Uncategorized

Master Chef Andrei – Bază din supă de pui și vin roșu

Bună,

Astăzi vă voi învăța cum să faceți o bază simplă de fiert folosind supă de pui și vin roșu. Acestă bază poate fi folosită pentru a adăuga un gust bogat și complex multor feluri de mâncare, cum ar fi fripturi sau tocănițe.

Pentru a începe, aveți nevoie de un pahar de supă pui și un pahar de vin roșu. Încălziți ușor supa și vinul roșu într-o oală potrivită pe foc mediu, amestecând continuu până când se amestecă bine.

Adăugați condimente după gust, cum ar fi sare și piper negru proaspăt măcinat, oregano uscat și cimbru. Puteți adăuga, de asemenea, căței de usturoi zdrobiți și frunze de dafin pentru un gust suplimentar.

Lăsați compoziția să fiarbă timp de aproximativ 5 minute pentru a se îmbina aromele. Dacă doriți, puteți adăuga și câteva linguri de ulei de măsline sau unt pentru a oferi bazei o textură mai bogată și o aromă delicioasă.

Acestă bază simplă de fiert este gata de folosit. Puteți adăuga o cantitate mică la o varietate de feluri de mâncare pentru a le da un gust bogat și complex. Încercați-l într-un sos de carne, într-o supă sau într-un pilaf de orez.

Sper că această rețetă v-a fost de ajutor și vă va încuraja să experimentați cu arome noi și interesante în bucătăria dumneavoastră.

Cu drag, Bucătarul Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *