CUM FUNCȚIONEAZĂ PERSONALIZAREA

SETURI DE MASĂ UNICE

 • Bucură-te de o experiență unică în personalizarea seturilor tale de farfurii pentru a aduce un strop de originalitate în fiecare masă.
 • Descoperă procesul simplificat și creativ care te îndrumă pas cu pas spre crearea propriilor tale opere de artă culinare.
 • Cu un preț fix de 499.99, beneficiezi de un set complet de farfurii personalizate care îți vor transforma masa într-o experiență autentică și plină de stil.

PREZENTARE A SETULUI STANDARD

Bucurați-vă de eleganță și funcționalitate cu seturile noastre de farfurii din ceramica premium. Fiecare set este creat cu grijă, având în vedere atât aspectul estetic, cât și versatilitatea în utilizare. Iată tot ce trebuie să știi despre aceste seturi:

  • MATERIAL DE CALITATE SUPERIOARĂ:

   Farfuriile sunt fabricate din ceramica premium, oferind durabilitate și rezistență în timp.

  • VERSALITATE LA NIVEL ÎNALT:

   Pot fi utilizate în cuptorul cu microunde, frigider, cuptor electric și mașina de spălat vase.

  • DESIGN CLASIC ȘI ECHILIBRAT:

   Farfurii cu linii curate și un design clasic, potrivite pentru orice ocazie – de la mesele de zi cu zi la evenimente speciale.

 

CONȚINUT

6 x farfurii intinse

6 x farfurii desert

6 x farfurii adânci

6 x boluri

DIMENSIUNI

24 cm

20 cm

21 cm/500 ml

16 cm/500 ml

01.

ALEGEREA DESIGN-ULUI UNIC

02.

CONTACTAREA ECHIPEI NOASTRE

03.

VERIFICAREA ȘI CONFIRMAREA COMENZII

01. Selectează design-ul care se potrivește cel mai bine stilului tău și preferințelor tale. De la linii elegante și motive florale, până la abstracțiuni îndrăznețe, fiecare design este creat cu grijă pentru a aduce frumusețe și caracter farfuriilor tale.

02. Sună sau trimite un e-mail pentru a intra în contact cu colegul nostru dedicat. Colegul nostru va oferi asistență suplimentară și va discuta detaliile comenzii tale, inclusiv cantitatea exactă de seturi și orice personalizări adiționale pe care le dorești.

03. După stabilirea tuturor detaliilor, vei primi o prezentare detaliată a comenzii tale pentru a confirma corectitudinea informațiilor. Asigură-te că toate detaliile sunt conforme cu așteptările tale. Confirmă comanda pentru a da undă verde procesului de producție.

Transformă fiecare masă într-un moment special

Producție și Livrare Rapide

Colegul nostru te va ține la curent cu fiecare etapă a procesului de producție. După verificarea finală, setul tău va fi expediat rapid, ajungând la tine în termen de 7-10 zile lucrătoare.

GALERIE DESIGN-URI

Descoperă arta de a face fiecare masă cu adevărat unică!

Transformă fiecare masă într-un moment special cu seturile noastre de farfurii personalizate, la un preț accesibil și cu un proces simplu de personalizare.